Зимните спортове са забавни и същевременно каляват децата. Игрите навън през зимата са разнообразни - от правенето на снежни  топки, снежни човеци, снежни крепости и иглута до веселото спускане със шейни, слайдери, ски или снежни скутери. В "здрава" зима с много сняг вируси не виреят а болестите и простудите бягат надалеч. Най-малките деца обичат да се возят на шейна дърпана от мама или тати а по-големите опитват сами да се спускат по пистите. Весело и забавно, е когато цялото семейство се спускат заедно с т.н. влакче от шейни слайдери. Шейните слайдери са на достъпни цени и са с дръжки като всеки се държи за дръжката на човека пред него. Всеки свободен ден през зимата е добре да се прекарва в планината заедно с децата. Свежият планински въздух подобрява дишането а децата са далеч от компютъра, праха и алергените. Зимното слънце се отразява от белия пухкав сняг и гали лицата с топлите си сгряващи лъчи а при ваканция в планината и по-дълъг престой е гарантиран и зимния тен.

Какво да изберем при първия паднал сняг - шейна, снежен скутер тротинетка, шейна слайдер или друго средство, с което да се спускаме и придвижваме лесно в снега?

  • Шейните в техния класически вариант определено са за по-малки деца. Дърпат се от възрастен и са идеални за зимни разходки в парка.
  • Шейните слайдери са модерната алтернатива на спускането с найлон и веселите "влакчета" от деца и възрастни, които се оформяха при всеки натрупал сняг по импровизираните писти на всеки по-висок баир или хълм в квартала или по селата.
  • Снежният скутер е предназначен за деца на възраст от 5+ години и е сериозен претендент да се превърне в любима играчка на детето през зимата! Забавлението с него по снежните хълмове е повече от гарантирано!
    Скутерът е изработен от висококачествени материали - има лека сгъваема рамка от алуминий и стомана, регулиращо се кормило с три позиции за височина и пластмасови ски от HDPE полиетилен. Благодарение на леката си конструкция, дори и при малка снежна покривка, скутерът се носи бързо по заснежените хълмове.
  • Шейните с кормило и предна ска са предназначени за по-големи деца и възрастни в зависимост от модела на шейната. Могат да са с мека седалка, да имат спирачка и пружина на кормилото. Пружината на кормилото ще ви свърши работа, ако по средата на спускането паднете от шейната - тогава тя услужливо ще завие и ще ви изчака за да продължите отново заедно. Обикновено към този вид шейни е включено въже за дърпане с механизъм за автоматично навиване.

Какъвто и модел шейна да изберем най-важното е да се забавляваме с цялото семейство и приятели и да прекарваме повече време в планината.

Разгледайте разнообразието от шейни, които предлагаме.


Безплатна доставка

ВИДЕО

Намерете ни

За Косе Босе