НОВО приложение за доставка при поръчка на играчки от онлайн магазин Косе Босе! Онлайн магазин Косе Босе е с нова визия, отговаряща на потребностите на потребителите и с интегриран модул за доставка по тарифи на Еконт с 10% отстъпка.

При поръчка на продукт вече ще виждате каква е цената на доставката до съответния офис на Еконт в даден град или "до врата".

На кой етап от обработката на поръчката може да видите цената на доставката?

Стъпка 4 от обработката на поръчката показва начина на доставка чрез Еконт по тарифи на куриерската фирма за съответния град. В тази стъпка може да изберете вида на доставката - "До офис на Еконт" или "До врата". В случай, че изберете "До офис на Еконт" от падащото меню (малката черна стрелкичка) избирате до кой офис. Натискате бутона "ИЗЧИСЛИ ДОСТАВКАТА" и виждате цената на доставката.

*ВАЖНО! При избора на доставка ако сте от София и общата стойност на покупките е над 80 лв. цената на доставката е "нула - 0".

Не забравяйте да изберете от падащото меню офиса на Еконт, в който желаете да получите пратката, както и да натиснете зеления бутон "Изчисли доставката" за да видите цената, която ще се добави към стойността на играчката.

Новият модул за доставка е разработен с цел улеснение на всички наши клиенти при онлайн пазаруване на играчки и продукти за малки, големи и още по-големи деца.


Безплатна доставка

ВИДЕО

Намерете ни

За Косе Босе