УСЛОВИЯ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ НА БНП ПАРИБА ЛИЧНИ ФИНАНСИ - ТУК

ОБЩИ УСЛОВИЯ НА Топ Груп България ООД - ТУК

Срокове и доставка

Моля задължително да вписвате телефонен номер за връзка. След въвеждане на адрес за доставка и начин на плащане, както и трите Ви имена. Ние ще се свържем с Вас за да потвърдим поръчката, както и ще Ви информираме за срока на доставката. Тя се извършва в срок до 3 работни дни, в зависимост от местонахождението на посочения от Вас адрес.

Пратките се доставят чрез куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС, с наложен платеж - плащате на куриера в момента на доставката. При заявена поръчка от страна на клиент се счита, че същият се е запознал и съгласил с настоящите условия за пазаруване с договор от разстояние (Интернет търговия).
Продуктите се изпращат с опция "преглед и тест", което Ви дава възможност да отворите и прегледате пратката, преди да сте заплатили на куриера нейната стойност.
Стойноста на транспортните разходи не са включени в цената на продукта.

Гаранция

За да поръча продукти от интернет магазин Косе Босе, всеки клиент декларира, че има навършени 18 години и е запознат, че всички продукти, които купува не подлежат на гаранционно обслужване (с изключение на тези, за които изрично е записано в описанието на продукта). При некомпетентно боравене или зловредно действие с цел повреждане, гаранцията отпада. Изключение се допуска само за продукти, които са дефектни в момента на получаване.
Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:

доставената стока явно не съответства на заявената от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед.

цената, която Клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата сума.
Връщане на стока за ремонт или подмяна с нова е за сметка на Купувача.


Закупена стока може да се върне в 14 дневен срок, ако не е ползвана, не е нарушена целостта на опаковката или с нарушен търговски вид и условията по чл.55 по ЗЗП.

Безплатна доставка

ВИДЕО

Намерете ни

За Косе Босе