ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОМПАНИЯТА:

Топ Груп България ООД е Българско дружество (100% частна собственост) притежател на детски онлайн магазин КОСЕ БОСЕ с домейн www.kosebose.net . Предлаганите продукти са с гарантиран произход и сертификати отговарящи на изискванията на Европейската комисия за качество. Доставчиците са утвърдени Български производители и вносители на детски стоки и продукти контролиращи се за качество от компетентните органи за съответствие и безопасност на ЕС. Екипът ни се състои от опитни специалисти в търговията с детски стоки като се стреми компетентно да предлага на родителите възможно най- богат избор от детски продукти за малки, големи и още по-големи момичета и момчета. Предоставяме резервни части, гаранционен и извън гаранционен сервиз на продуктите подлежащи на това. Всеки един продукт се тества и проверява за годността и изправността му преди да бъде изпратен на клиента.

КОСЕ БОСЕ следи маркетинговите проучвания на пазара за най-търсени детски стоки,като се стреми да поддържа налични количества от тях.
KОСЕ БОСЕ е специализиран детски интернет магазин за онлайн пазаруване. С все по-мащабното навлизане на Интернет в света на хората, неизменно се появяват нови неща, които улесняват живота на потребителите. Едно от тези е и пазаруването в Интернет, което спестява много време на обикаляне и търсене по магазините, спестява пари, а закупените стоки биват доставяни директно до врата или в офис на куриерска фирма. Пазаруването от Интернет улеснява намирането на стоки и услуги и сравняването им с предлаганите в другите магазини без да се налага физическо присъствие в магазина. Закупената стока се доставя до указано от клиента място, което спестява много време и транспортни разходи.
КОСЕ БОСЕ разполага с отлично обучен търговски персонал,които се отзовават по всяко време за консултации или разрешаване на възникнали проблеми. Персоналът е обучен в новостите на пазара за да Ви помогне да изберете най-доброто за Вас и вашето дете. Позвънете ни и се насладете на отличното обслужване, което ще получите. КОСЕ БОСЕ Ви пожелава приятно пазаруване!


ПРИНЦИПИ НА ДРУЖЕСТВОТО:

1.Финансиране от реализирания паричен поток без банкови кредити

2.Кооперативен стил на ръководене с възможно най-голяма лична отговорност

3.Поощряване на работата в екипи

4.Най-висша цел на компанията са доволните клиенти и служители

5.Постоянна иновативна адаптация към икономическото развитие

6.Пазарен лидер чрез концентрация върху основния бизнес:

Търговия с детски играчки и артикули за малки големи и още по-големи момичета и момчета

СОЦИАЛНА ОТГОВОРНОСТ:

Отговорното отношение с нашите служители, клиенти и бизнес партньори ни съпътства още от самото начало и отдавна е част от фирмената ни култура.

Нашият ангажимент да поемем социална отговорност е построен на 3 принципа:

Нашата обществена отговорност:

1.Ние сме наясно с обществената ни отговорност и поддържаме отворен диалог с нашите клиенти, доставчици, с държавните институции и обществото. Подпомагаме хуманитарни проекти и социални инициативи на нашите сътрудници под формата на финансови помощи, материални дарения и работни часове. Особено силно се ангажираме с подпомагането на учебни проекти в детски ясли, градини и училища.

2.Стремим се нашите сътрудници да се чувстват добре на работното си място! Използваме кооперативен стил на управление с възможно най-голяма отговорност за сътрудничките и сътрудниците ни и награждаваме техните лични постижения с подобаващо възнаграждение. Освен това Ви предлагаме вълнуващо, поле на работа, което Ви отваря перспективи за растеж в професионален и в личен аспект. Насърчаваме здравословния начин на живот и помагаме за изграждането широк спекър от спортни и фитнес занимания.

3.Като Европейска компания за търговия с детски стоки и играчки чувстваме като наш дълг да подобрим сигурността и качеството на предлаганите артикули. За това провеждаме задълбочени анализи на фирмите вносители относно качеството и сигурността на продуктите преди да се ангажираме с договорни отношения за дистрибуция на стоките. Освен това сме се ангажирали с Европейски работни групи за да подобрим условията на работа и качественото обслужване на клиентите ни.

УСТОЙЧИВО ИКОНОМИЧЕСКО РАЗВИТИЕ:

Устойчиво икономическо развитие означава за ръководството на Топ Груп България ООД ( www.kosebose.net ) да управлява дружеството така, че да просъществува и да се развива успешно за възможно най-дълъг период от време. Топ Груп България ООД ( www.kosebose.net ) се стреми към дългосрочно развитие - съобразявайки се с икономически, екологични и обществено-социални цели. Основите на нашата ценностна система се следят строго от мениджмънта на компанията за спазването им. Те са базата на нашето устойчиво икономическо развитие.

Безплатна доставка

ВИДЕО

Намерете ни

За Косе Босе