Покупка на продукт със стойност над 150 лв. или няколко продукта на обща стойност над 150 лв. от магазина на Косе Босе чрез БНП Париба Лични Финанси

Добавете желаните от Вас продукти в кошницата с бутона "КУПИ" на страницата на всеки един от продуктите.

Стъпка 1. След като добавите продуктите в кошницата натиснете "Обработка на поръчка" за да преминете към оформяне на поръчката.

Обработката на поръчката в магазина на Косе Босе не изисква регистрация. Натискате бутона "Продължи" и отивате на стъпка 2.

Стъпка 2. Попълнете личните си данни, нужни за доставката на продуктите. В случай, че адреса за доставка и адреса за регистрация е един и същ, сложете отметка, с което прескачате стъпка 3 и натиснете бутона "Продължи".

Стъпка 4. Тази стъпка показва начина на доставка чрез Еконт по тарифи на куриерската фирма за съответния град. На тази стъпка може да изберете вида на доставката - "До офис на Еконт" или "До врата". В случай, че изберете "До офис на Еконт" от падащото меню избирате до кой офис. Натискате бутона "Изчисли доставката" и виждате цената на доставката. След това натискате бутона "Продължи" и отивате на стъпка 5.

*ВАЖНО! При избора на доставка ако сте от София и общата стойност на покупките е над 80 лв. цената на доставката е "нула - 0".

Стъпка 5. В тази стъпка избирате "Плащане при доставка" или "Покупка на изплащане с БНП Париба Лични Финанси". Сложете отметка, че сте прочели и приемате общите условия на БНП Париба Лични Финанси и общите условия на Косе Босе (Топ Груп България ООД), след което натиснете бутона "Продължи".

*ЗАБЕЛЕЖКА: В случай, че избраните продукти са под 150 лв. в стъпка 5 от процеса на обработка на поръчката няма да има опция "Покупка на изплащане с БНП Париба Лични Финанси".

Стъпка 6. В тази стъпка може да изберете първоначална вноска, която имате възможност да заплатите а може и да е нулева. Предпочитаната месечна вноска може да я попълвате или да не я попълвате. Натиснете бутона "КУПИ НА КРЕДИТ" за да се обнови таблицата и да видите предложенията за кредит на БНП Париба Лични Финанси.

*Забележка: Първоначалната месечна вноска по кредита не може да бъде по малка от 20 (двадесет) лева.

Задължителната първоначална вноска, може да бъде нула или друга, която сте посочили и се определя от автоматичната система на БНП Париба Лични Финанси при обновяването на таблицата.

След като таблицата се е обновила и е предложила схема за кредит на изплащане е задължително да изберете една от схемите. Като изберете една от схемите се появяват малки стрелкички, което е показано с червена стрелка.

След като сте избрали схемата натискате бутона "Потвърждение на поръчката". С потвърждението на поръчката ще получите имейл със схемата на изплащане и наш оператор ще се свърже с Вас за да се подготви договора за кредит.

ПАЗАРУВАЙТЕ ИЗГОДНО С БНП ПАРИБА ЛИЧНИ ФИНАНСИ!

Запознайте се с Условията за кандидатстване на БНП Париба Лични Финанси и Продуктовата информация на БНП Париба Лични Финанси от линковете по-долу:

Условия за кандидатстване на БНП Париба Лични Финанси

Продуктова информация на БНП Париба Лични Финанси

 

Безплатна доставка

ВИДЕО

Намерете ни

За Косе Босе